First things first

Het huweljik - door menigeen beschreven als een van de belangrijkste gebeurtenissen van uw leven mag natuurlijk niet ongezien voorbijgaan. Diamonds by CS heeft alles in huis om er samen met u en zijn verschillende partners een verblijdend moment van te maken. But first things first....
 

1.Partner in crime: een weddingplanner-duizendpoot

Maanden plannen! Wat zeggen we nu? Wél een jaar plannen soms om er dé perfecte huwelijksdag van te maken. En u… u hebt de keuze. Of u neemt stevig de touwtjes in handen, geeft u over alles en nog wat het ja-woord. Maar of u dan zelf geniet... Of: u geniet en beroept zich op anderen. Rotten in hun vak, met stevige referenties en frissen ideeën, en waar u ook het allerlaatste woord ook hebt. Maar nu is het wel genieten, want u laat zich onophoudelijk bijstaan door Diamond by CS. En Diamonds hebben een palamares van contacten en netwerken die u deze keer zelf laten genieten van wat de meesten als dé belangrijkste dag van hun leven beschouwen.
 
 

Sophie Ickmans - Art of Events

Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak staat Sophie vandaag de dag achter het roer van Art of Events. Zij is gepassioneerd door mooie dingen, ze houdt van sfeer en lachende gezichten. Met veel enthousiasme en passie helpt zij haar klanten bij het uitwerken, aankleden & coördineren van hun trouwfeest. Ze is altijd op zoek naar nieuwe trends en inspiratie om haar klanten zo goed mogelijk te helpen en begeleiden.

2. De kleren maken de man… Of de vrouw

Voor de ene is het een verplicht nummer, voor de andere dan weer een hoofdbreker nummer één, want hoe kiest u nu weer het beste huwelijkspak of de verrassende bruidsjurk, zonder in clichés te vervallen of er narige herinneringen aan over te houden. Neemt u iemand met kennis van zaken, zo neemt hij al uw zorgen weg. Zaken die u nauwelijks aan dacht, komen nu op de voorgrond. Zo een kenner van het hoogste schap is The Ivory Club.
 
 

The Ivory Club

Bij The Ivory Club ervaren jonge bruiden en pas verloofde vrouwen een nieuwe en innovatieve manier van op zoek te gaan naar die ene trouwjurk uit hun dromen. Een zorgvuldig gekozen selectie van jurken en designers is aangeboden in een relaxte setting waarin Stephanie en Laura werken met een-op-een afspraken zodat ze elke bruid zo goed mogelijk kunnen helpen. Bij The Ivory Club wordt elke bruid dan ook lid van een ruimdenkende club waar zij in het middelpunt van de belangstelling staan – net als op hun speciale dag.

3.Leg je huwelijk vast met een fotograaf

Uw geslaagde huwelijksdag kunt u niet anders dan fijn inblikken. Vereeuwig een dergelijke heuglijke gebeurtenis voor de nog veel nakende mooie momenten: huwelijksjubileum, uw vrienden, contacten en het nageslacht. De fotograaf is een onmisbare vriend - met raad en daad staat hij u bij om een van de belangrijkste dagen van uw leven op de gevoelige plaat vast te leggen.
 
 

Kevin Wuts "trouw.pro"

Kevin Wuyts, gespecialiseerd in huwelijksreportages waarvan de mensen zeggen "wauw, jouw aanpak was echt een professionele & tegelijk spontane beleving". Dat komt, omdat ik het beste in mensen naar boven haal. Ik breng het zodanig, dat de foto's ECHT zijn. Creëren van hét moment waar we samen sfeer & emotie vastleggen, waardoor de foto's geen statisch beeld zijn maar een leuke dynamiek krijgen. Hierdoor onderscheid ik mij van andere fotografen.


RECENT OP INSTAGRAM