about-star

STYLING PROFESSIONNEL

Het juiste imago en de juiste uitstraling worden steeds belangrijker in het dagelijkse en professionele leven. Welke indruk je maakt op anderen is afhankelijk van je stijl, je kleuren, je voorkomen en je lichaamstaal. Je imago is hetgene wat voor anderen uiterlijk zichtbaar is. Een correct evenwicht tussen het innerlijke en het uiterlijke van de mens is bijgevolg noodzakelijk. Hoe kom je over bij anderen? Welke indruk laat je na? Stemt deze indruk overeen met je innerlijke persoonlijkheid?
Styliste Caroline helpt je de juiste keuzes maken wat betreft je kleuren, make-up, stijl en het samenstellen van je garde robe.

Geen tijd, zin of overzicht om de juiste kledingstukken en accessoires te selecteren in de jungle van merken, collecties & winkels? Caroline creëert dankzij haar opleiding, ervaring en op basis van je voorkeuren, je lichaamskenmerken en je budget een garderobe. Zodanig dat je mooie kanten maximaal worden geaccentueerd en je mindere kanten verborgen worden. Een styling dat bovendien perfect aansluit bij je persoonlijkheid, waardoor de nieuwe ensembles spontaan integreren in je bestaande garderobe én in je leven.

RÉCEMMENT SUR FACEBOOK